Live Radio Live TV

Roer Je Mond

“Roer Je Mond” is een programma bedoeld om met name jongeren die nog een beroepskeuze of een opleidingskeuze moeten maken te ondersteunen bij maken van deze keuze.

De leeftijd van de doelgroep is groep 7-8 t/m volwassen, want ook zij- instromers kunnen veel voordeel halen uit de informatie.

Iedere week wordt geprobeerd een beroep centraal te stellen.

Professionals zoals werkgevers, stagebegeleiders, opleidingsinstanties, scholen, leraren, leermeesters, leerlingen en iedereen die in dit vak werkzaam is, er interesse in heeft of er iets mee te maken heeft wordt
uitgenodigd voor een interview of om deel te nemen aan de uitzending. Ook leerlingen die net geslaagd zijn, zijn van harte welkom.

Het programma wordt iedere woensdag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden en is hier op de site nog na te luisteren als je er een of meerdere gemist hebt.

Leerlingen mogen inbellen als ze op zoek zijn naar een (bij) baantje, ze mogen zichzelf als ze dat willen, profileren/introduceren/solliciteren, gewoon lekker makkelijk tussen de uitzending door… 0475-497123.
Uiteraard mag ook ingebeld worden, als je op een positieve wijze mee wilt vertellen over het onderwerp van dat moment.

Als je ouder bent en hebt het besproken beroep jaren uitgeoefend mag je ook contact opnemen. Soms zijn er bijzondere uitzendingen zoals moederdag etc..

U luistert toch ook ? Hartelijk dank !

Presentatie en gastheer : Huub America