Live Radio Live TV

Organisatie

Directeur

Vivian Huyskens
v.huyskens@3ml.nl

Hoofdredactie TV

Deborah Parren
d.parren@3ml.nl

Hoofd TTV

Lambert Hermans
l.hermans@3ml.nl

Hoofd Techniek

Jean-Peter Adams
jp.adams@3ml.nl

Lid PBO

Mea Boonen-de Bruijn

Lid PBO

Pierre Cnoops

Lid PBO

Constantijn Dieteren

Lid PBO

Wilma Koning

Lid PBO

Carl Lahaije

Lid PBO

Jos Vossen

Secretaris

Hans van der Meer

Lid Bestuur

Mart Janssen

Lid Bestuur

Jan SchurenWoensdag

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Eerste editie Oktoberfeest in Kelpen-Oler

16-10 t/m 19-10

Bekijk onlineOktoberfeesten schieten als paddenstoelen uit de grond in Nederland. Kelpen-Oler had vrijdag 13 oktober haar eerste Oktoberfeest. Fanfare St. Liduina, Ron van Richting Roy, Koalderbend Ell, Ruud Appelhof en Toeter Thijs zorgden voor de schtimmung in café Molshoof.


Rondleiding archeologisch verleden van Stevensweert

16-10 t/m 19-10

Bekijk onlineStichting Streekmuseum Stevensweert / Ohé en Laak hield op zaterdag 14 en zondag 15 oktober een heel weekend vol archeologie. En dat in het kader van de Nationale Archeologiedagen. Een gids gaf op verschillende tijden rondleidingen om de donjon, resten van het kasteel van Stevensweert, baggervondsten, de Kantharos en vestingwerken uit het verleden aan de bezoekers te laten zien.


Repetitie Fresh Label Studios voor tv-programma

18-10 t/m 20-10

Bekijk onlineDansschool Fresh Label Studios uit Heythuysen doet mee aan het nieuwe tv-programma Circus Gerschtanowitz. De opnames waren woensdag 18 oktober. Op dinsdag oefenden de dansers voor het laatst bij De Bombardon in Heythuysen.


3. Ondernemers Klankbord Limburg

13-10 t/m 19-10

Bekijk onlineOndernemersklankbord team limburg start met het project "De Limburgse Zaak (DLZ)" Marginale ondernemers worden door ervaren adviseurs in combinatie met studenten van Hogescholen geholpen met vragen op het gebied van financiën, economie en juridische vragen. Omroep 3ML ging in gesprek met de voorzitter van OKB team Limburg over het project DLZ.